Annons

Annons

Smalt och läckert med ostpanerad kyckling

Dela
(0)

Ostpanerad kyckling

Ostpanerad kyckling & oliver
Blanda 1 msk olivolja, ½ finriven vitlöksklyfta, 1 krm salt och 1 krm peppar i en skål. Blanda ½ dl ströbröd, ½ dl riven parmesanost och ½ tsk torkad basilika i en annan skål. Gnid in 2 kycklingfiléer à 125 g med vitlöksoljan och doppa sedan i ströbrödsblandningen. Lägg i ugnsform med 1 dl svarta oliver, 1 citron delad i 4 bitar och 125 g cocktailtomater. Baka i ugn, 175°, ca 30 min. Servera med ris (1 dl okokt), basilika och ½ dl matyoghurt.

Annons

Av Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…