Annons

Annons

Smala spenatknyten

Spenat + fetaost + filodeg = supergott! Dessutom innehåller den läckra måltiden få kalorier.

Smala spenatknyten med fetaost

Fräs 200 g färsk spenat och 1 finriven vitlöksklyfta i ½ msk smör på medelvärme. Låt svalna och blanda med 100 g smulad fetaost, ½ tsk mynta och svartpeppar. Smält 25 g smör. Lägg ut 2 ark filodeg, pensla med smör, vik upp hälften, pensla och halvera. Lägg ut spenatblandningen på de 4 bitarna och vik ihop till paket, pensla med smör. Lägg på plåt och grädda i ugn, 200°, 10–15 min. Servera med blandad sallad.

Annons

 

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…