Annons

Annons

Smala fisken med dill & citron

Dela
(0)

Torsk i paket

Torsk i paket
Blanda 1 dl lätt crème fraiche med 1 msk hackad dill, 1 tsk citronsaft och 1 tsk rivet citronskal. Smaka av med salt och rikligt med grovmalen svartpeppar. Salta och peppra 300 g torskfilé och lägg på 2 ark aluminiumfolie på en plåt. Pressa över 1 klyfta citron och vik ihop till paket. Baka i ugnen i 200° ca 15 min. Öppna paketen och strö över rikligt med hackad dill blandat med finrivet citronskal. Servera med såsen, 300 g kokt potatis och sallad med äpple, citronsaft och dill.

Annons

Av Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis


Läs mer om:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…