Annons

Annons

Servera en läcker potatissallad till rostbiffen

Rostbiff och potatissallad

Krämig currydoftande potatissallad passar perfekt till tunt skivad rostbiff.

Rostbiff & potatissallad

4 port

400 g stekt tunnskivad rostbiff

några klasar vinbär

bladpersilja

Potatissallad

600 g färskpotatis

Annons

4 salladslökar

2 dl vispgrädde

1 dl majonnäs

2 tsk curry

½ tsk salt

½ tsk peppar

3 msk hackad persilja

3 msk hackad dill

Servering

tomater,

gurka

rädisor

 

Gör så här

1. Potatissallad: Tvätta och koka potatisen knappt mjuk med skalet på. Låt den kallna.

2. Strimla lökarna, spara det gröna till garnering. Vispa grädden hårt. Skär potatisen i små kuber och blanda med resten av ingredienserna. Smaka av om det behövs mer kryddor. Garnera med det sparade gröna på salladslöken och ev färsk dill.

3. Lägg upp rostbiffen och garnera med vinbär. Servera rostbiffen med potatissalladen och sallad med tomater, gurka och rädisor.

Av: Eva Boström Foto: Hanneke Bonthuis

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…