Annons

Annons

Satsa på fisk!

Torsk med kryddig topp

Torsk med kryddig topp

2 port

Vik ihop och lägg 2 torskfiléer à 125 g i en ugnsform, salta och peppra. Blanda ½ dl lätt crème fraiche, ½ msk finriven ingefära, ½ finhackad röd chili, 1 msk finhackad koriander och salt. Bred på fisken och tillaga i ugnen i 200° 15–20 min. Skala och strimla 1 morot. Strimla 75 g sockerärter och ½ liten rödlök. Koka 100 g äggnudlar enl anv på förp. Vänd ner grönsakerna, 1 tsk sesamolja och lite pressad limesaft i nudlarna. Servera med limeklyftor.

Annons

Av Carolina Soudah Foto Hanneke Bonthuis

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…