Annons

Annons

Saffransstekt blomkål med chili

Sugen på något nyttigt och smakrikt? Testa vårt recept på en god och färgstark blomkål med chili och saffran. Servera gärna med skinka!

Blomkål med saffran, chili och skinka

Skär 500 g blomkål i buketter. Koka ca 3 min i lättsaltat vatten. Låt rinna av väl. Fräs 1 urkärnad finhackad chili och ½ krm saffran 1 min i 25 g smör. Vänd ner ½ tsk flingsalt och blomkålen och stek några min till. Vänd i 1 msk finskuren gräslök och 3 msk (25 g) hackade rostade nötter. Servera med 150 g god skinka, tex julskinka i skivor.

Annons

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept

Läs också:

Dela
(20)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…