Annons

Annons

Så gör du bästa griljeringen – som stannar på skinkan!

Dags att griljera julskinkan? Vi bjuder på bästa receptet och ett smart tips som får griljeringen att stanna kvar!

Dela
(12)

Bästa receptet på griljering – som stannar på skinkan

Så griljerar du julskinkan:

Blanda 1 ägg, 1 äggula, 2 msk svensk sötad senap, 2 msk fransk osötad senap och 1 msk rörsocker. Pensla blandningen på skinkan. Sikta över 1/2 msk maizena majsstärkelse och strö över 3 msk skorpmjöl. Griljera i 225 grader varm ugn 15-20 minuter.

Annons

Majsstärkelsen gör att griljeringen inte glider av skinkan. Smart, eller hur!

Läs mer:

Så steker du perfekt bacon
Så vet du när avokadon är perfekt mogen
Så fixar du såsen till lutfisken


Läs mer om:

Dela
(12)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…