Annons

Annons

Rostad pepparkaka med ädelost

Fantastiskt gott till glöggen – rostad mjuk pepparkaka och ädelostkräm.

Dela
(25)

Rostad pepparkaka med ädelostkräm

16 st
8 skivor mjuk pepparkaka
145 g ädelost
½ dl crème fraiche

Dekoration
3 msk lingon
kryddgrönt (mynta el citronmeliss)

Ugn 225°

 

Gör så här

1. Dela pepparkaksskivorna på diagonalen. Lägg på plåt med bakpapper och rosta några min på varje sida i ugnen. Låt svalna.

Annons

2. Mixa samman ädelost och crème fraiche. Klicka eller spritsa på pepparkakan.

3. Dekoration: Toppa med lingon och mynta eller persilja.

 

Läs mer

Cheesecake med pepparkaka

Pepparkaksrutor 

Piffiga pepparkakor

 

Av Janet Gustavsson

Foto: Anders Norrsell


Läs mer om:

Dela
(25)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…