Annons

Annons

Reta aptiten med små matjesmackor!

Dela
(0)

Matjesmackor

Liten aptitretare som smakar bra med ett glas sval öl.

Matjesmacka i miniformat

4 port

1 burk (200 g) matjesfiléer

4 skivor kavring

2 msk smör

1 liten rödlök

1½ dl keso

2 msk majonnäs

2 msk kapris

salladsblad

Annons

dill

 

Gör så här

1. Låt sillen rinna av ordentligt. Skär den i smala bitar. Kantskär, smöra och dela brödet.

2. Skala löken. Finhacka halva och skär halva i tunna klyftor. Blanda keso, majonnäs, kapris och hackad lök. Smaka av med salt och peppar.

3. Lägg lite sallad på varje kavringsbit, klicka på röran och toppa med matjessill. Garnera med rödlöksklyftor och dill.

Av: Ellinor Varady Foto: Pontus Ferneman


Läs mer om:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…