Annons

Annons

Mjuksega hallonrutor med kokos

Våra mjuksega hallonrutor i långpanna är hur smidiga som helst att baka! Rör ihop smeten i en kastrull, häll upp smeten i långpannan och strö över hallon och mandel. Sen är det bara att grädda kakan!

Dela
(308)

Mjuksega hallonrutor

En supergod fikafavorit i långpanna! Foto: Pontus Ferneman

Recept mjuksega 
hallonrutor

ca 28 st

200 g smör
4 ägg
75 g vit choklad
5 dl strösocker
5 dl vetemjöl
2 dl kokosflingor
ca 2½ dl hallon
ca 50 g mandelspån

Ugn 175°

 

Gör så här

1. Smält smöret i en stor kastrull. Låt svalna av lite. Rör 
i äggen. Hacka chokladen. Blanda i den, socker, mjöl och kokos.

Annons

2. Bred ut smeten i en långpanna, ca 25×40 cm, med bakpapper. Strö på hallon och mandelspån.

3. Grädda i nedre delen av 
ugnen ca 30 min. Låt svalna. Skär upp kakan i rutor.

Så bakar du HELT perfekta macroner

Nu kan du baka HELT perfekta macaroner utan kladd och spill! Vårt smarta set består av allt du behöver för att lyckas!

Läs mer och beställ ditt set här!

Läs mer:

Mjuksega pistaschrutor i långpanna

Sega chokladrutor i långpanna

Mjuksega brownies


Läs mer om:

Dela
(308)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…