Annons

Annons

Pigga upp kräftorna med ny lag

Pigga upp dina färdigkokta kräftor med en hemgjord lag. Skaldjuren får mycket mer smak – och kräftlagen är busenkelt att göra. Receptet hittar du här!

Dela
(2)

recept-kraftlag

Färdigköpta kräftor får mer smak av den här goda kräftlagen. Bild: Pontus Ferneman

Recept kräftlag

2 pkt kräftor

3 liter vatten

1 dl salt

4 sockerbitar

2 dl mörkt öl

1 knippa dillkronor

 

Gör så här

1. Koka upp vatten, salt och sockerbitar, låt koka 5 min. Tillsätt öl. Låt svalna.

Annons

2. Varva kräftorna med dill, slå över lagen. Låt dra några tim.

I vår shop: Mannerström-gryta – perfekt för att koka kräftor!

Läs mer och beställ här 

Den snygga ovala grytan i pressgjuten aluminium väger i princip ingenting och är helt perfekt för att koka kräftor! Mannerström är en garant för kvalitet och grytan blir en favorit i köket under många år framöver.
Grytan passar alla spisar och går även bra att ha i ugnen upp till 240 grader.

Läs mer och beställ här 


Läs mer om:

Dela
(2)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…