Annons

Annons

Kantarellsmörgås med ädelostkräm

En ädelostkräm svänger du snabbt ihop – bara två ingredienser! Perfekt till kantarellmackan som blir en hel liten måltid.

Dela
(87)

Kantarellsmörgås med ädelostkräm

Detta kan man kalla svamplycka i all sin enkelhet! Foto: Pontus Ferneman

Recept kantarellsmörgås med ädelostkräm

4 port
4 skivor ljust bröd
5 msk smör
400 g kantareller
1 liten rödlök
2 dl hackad persilja
4 salladsblad

Ädelostkräm
140 g ädelost
1 dl crème fraiche

Annons

 

Gör så här

1. Stek brödskivorna hastigt 
i het stekpanna med 2 msk smör.

2. Ansa kantarellerna och stek 
i 3 msk smör. Hacka löken och låt den steka med kantarellerna. Blanda ner persiljan.

3. Ostkräm: Rör samman ädelost och crème fraiche.

4. Lägg salladen på brödskivorna, toppa med kantarellröran och ringla såsen över.

Fynda från oss: Ugnsformset med inbyggda handtag!

Praktiskt ugnsformset som passar för alla typer av bakning samt för tillagning av kött- och grönsaksrätter i ugn.

Läs mer och beställ här!


Läs mer:

Pannkakor med bacon och kantareller

Grillad svamptoast

Lyxpizza med kantareller


Läs mer om:

Dela
(87)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…