Annons

Annons

Glutenfritt fröknäckebröd

Hembakat fröknäckebröd – finns det något godare! Vårt recept på knäckebröd innehåller massor av nyttiga frön och är dessutom glutenfritt.

Annons

Glutenfritt fröknäckebröd

1 plåt

3/4 dl solrosfrön
½ dl pumpafrön
½ dl hela linfrön
1 msk chiafrön
3/4 dl fiberhavregryn
1½ dl majsmjöl
1 krm salt
½ dl olivolja
1½ dl kokhett vatten

Garnering
flingsalt

Ugn 150°

 

Gör så här

1. Blanda frön, havregryn, majsmjöl och salt. Tillsätt olja och vatten. Rör samman till en lös och kladdig deg.

2. Kavla ut tunt mellan två bakpapper på plåt. Strö på flingsalt. Skär i bitar.

3. Grädda mitt i ugnen, 60–70 min. Låt svalna.

 

Läs mer

Lättbakat brytbröd

Vörtbröd med lingon

Valnötsbaguetter

 

Av Boel Ottmer

Foto: Pontus Ferneman

Läs också:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…