Annons

Annons

Pynta på ett kick – 7 snabba tips!

Annons

Julpynta på ett kickKuddmossa på ett fat, dekorerat med vita pärlor – roligt och enkelt!

Kuddmossa på ett fat, dekorerat med vita pärlor - roligt och enkelt!Finaste presenten i december! Sätt ner en amaryllikslök i en glasburk, fyll på med konstsnö. Linda ett dekorativt band runt burkens kant.

Pynta på ett kickPepparkaksformar kan användas till fina ljusdekorationer! Vi har fyllt dem med mossa. Ljusen är fästa i underlaget med fästmassa. Är mossan blöt behöver du tänka på att underlaget ska tåla fukt.

Julpynta på ett kickLimma kanelstänger runt ett ljus. Bind om med snöre som dekorerats med en kardemummakapsel. Vi satte ner ljusen i små skålar av fattigmanssilver. Ett par fina servettringar fungerar lika bra.

Julpynta på ett kickIstället för gran! Köp ett par kvistar av den dekorativa sommarjärneken, Ilex verticillata. Sätt den i vas och häng i några fina julkulor! Enkelt och effektfullt!

Julpynta på ett kickSöt minibukett med alströmeria, gröna kvistar och röd sommarjärnek.

Julpynta på ett kickRoligaste ljusarrangemanget gör du med upp och nervända vinglas. Lägg en bit mistel inuti kupan. Sätt runda ljus på den uppåtvända foten och lägg några kvisar mistel runt om.

Redaktör: Britt Mari Granath
Foto: Ina Ageny, Shuttertsock

Fler fina och fiffiga tips inför julen hittar du här:

Så fixar du julmyset

Julfina pysseltips

 

Mer om detta

Läs också:

Dela
(38)

webshop-widget


Annons


Annons

Laddar nästa sida…