Annons

Annons

Piffiga pepparkakor!

Pepparkakor med ostkräm

Torkad frukt, nötter och krämig mascarponeost på pepparkaka är en härlig kombination.

Pepparkakor med ostkräm
12 pepparkakor
Ostkräm
½ vaniljstång
150 g mascarponeost
1 msk flytande honung
2–3 msk pressad apelsinjuice
1 dl torkad frukt (aprikoser, tranbär, gojibär)
1 dl nötter (hasselnötter, pistasch, valnötter)

Annons

Gör så här
1. Lägg upp pepparkakorna på ett serveringsfat.
2. Ostkräm: Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Blanda samman mascarponeost, honung, vaniljfrön och apelsinjuice.
3. Strimla eller hacka frukten och nötterna. Blanda ner i ostkrämen, spara lite till dekoration. Klicka krämen på pepparkakorna.
4. Dekorera med den sparade frukten och nötterna.

Av Bitte E:son Forsberg Ass: Linnéa Eriksson Foto: Anders Norrsell

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…