Annons

Annons

Pasta med tomat- och parmesansås

Vegetarisk pastarätt som får smak av mynta och parmesanost. Lika god som nyttig!

5 Smala HV 28 Pasta

3 stora mogna tomater
2 msk hackade solroskärnor
60 g grovriven parmesan (ca 1½ dl)
1 dl hackad basilika
1 msk hackad färsk mynta
1 vitlöksklyfta

Servering
120 g okokt pasta

Gör så här
1. Klyfta, kärna ur och hacka tomaterna fint. Rosta solroskärnorna i torr, het panna. Blanda tomat, solroskärnor, parmesan, basilika och mynta med finriven vitlök. Smaka av med rikligt med salt och peppar.
2. Koka pastan enl anv på förp. Servera med tomatröran.

Annons

 

Receptet är beräknat för 2 personer.

Fler nyttiga recept för dig som vill äta lite nyttigare hittar du genom att klicka här

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…