Annons

Annons

Pasta & musslor med vitt vin

Dela
(0)

Musslor med pasta

Fräs ½ finhackad gul lök, 1 stor finriven vitlöksklyfta och ½ tsk chiliflakes i 1 msk olivolja tills löken mjuknat. Tillsätt 2 dl vitt vin och koka ihop till hälften. Tillsätt 1 dl vatten och ½ fiskbuljongtärning och koka ner till hälften igen. Vänd ner 1 msk smör och smaka av med 2 krm strösocker, chilipulver, salt och svartpeppar. Såsen ska ha en kraftig smak. Vänd ner 1 fintärnad tomat, 1 msk hackad persilja, nykokt pasta (140 g okokt) samt 500 g kokta musslor med skal (finns färska i vakuumförpackning eller frysta) i såsen.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Av Carolina Soudah
Foto: Hanneke Bonthuis

Gillar du smal och god mat? Varför inte smaka örtkryddad kyckling eller krämig pasta med bacon?


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…