Annons

Annons

Ostfyllda savojkåldolmar

Små goda getostfyllda dolmar av savoykål är trevligt att servera på en buffé eller brunch.

Ostfyllda savojkåldolmar

8 bufféportioner
8 savojkålsblad
1 rulle chèvreost, 150 g
2 msk flytande honung
1 kvist rosmarin
2 msk olivolja
steksnöre

 

Gör så här

1. Förväll kålbladen någon minut i kokande lättsaltat vatten. Ta upp och låt bladen rinna av.

Annons

2. Skär chèvreosten i 8 skivor och lägg en på varje blad. Ringla över lite honung och lägg på några rosmarinbarr. Vik ihop till dolmar och bind snöre runt dem.

3. Stek på svag värme i olivoljan några min.

 

Läs mer

Svalkande gurksoppa

Läcker pastasallad

Crostini med lax

 

Av Janet Gustavsson

Foto: Erik Karlsson

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…