Annons

Annons

Njut av årets skörd…

Färskpotatissallad

Låt gärna salladen stå och dra en stund så smakerna går ihop.

Färskpotatissallad

6-8 bufféportioner

800 g färskpotatis

½ knippe rädisor

100 g pärltomater

1 hackad rödlök

40 g babyspenat

Dressing

½ dl olja

2 msk vinäger

Annons

2 msk dijonsenap

2 krm salt

1 krm peppar

 

Gör så här

1. Koka potatisarna mjuka med skalet på. Låt dem kallna.

2. Skär rädisorna i tunna skivor och tomaterna i bitar. Skala och hacka löken.

3. Dela potatisen och blanda med rädisor, tomat, lök och spenat.

4. Dressing: Blanda olja, vinäger, senap, salt och peppar och vänd ner dressingen i potatissalladen.

Av Eva Boström Foto: Hanneke Bonthuis

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…