Annons

Annons

Mumsig torta di spaghetti

I Alexandra Zazzis familj gör de med flit alltid mer pasta än vad som behövs – då kan man snabbt skapa snabba nya rätter som den här nästa dag! Restfest när den är som bäst helt enkelt.

Dela
(0)

Mumsig torta di spaghetti

4 port
2 port spaghetti med köttfärssås
3 ägg
1 dl mjölk
1 dl riven pecorinoost
1 msk smör el olja till stekpannan
smaka av med salt och peppar

Servering
tomater

Ugn 200°

 

Gör så här

1. Lägg den överblivna spaghettin hopblandad med såsen i en välsmord gjutjärnspanna med ugnssäkert handtag.

Annons

2. Stek på medelvärme medan du vispar ihop ägg och mjölk.

3. Häll äggen över spaghettin, låt stå kvar på spisen 5 min. Strö över osten och låt sedan hela stekpannan stå i ugnen tills rätten fått fin färg, ca 15 min.

Gilla Hemmets på Facebook

4. Låt svalna något innan du serverar den med en god tomatsallad.

 

Läs mer

Bjud på ost- och skinkpaj med smak av Italien

Världens snabbaste och godaste pasta

Fläskfilé på italienska 

 

Av Alexandra Zazzi

Foto: Annika Broman


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…