Annons

Annons

Mixad bärmousse

Solmogna bär sätter smak på festligaste desserten. Blir extra fint att servera i glas!

Mixad bärmousse

4 port
200 g hallon
200 g blåbär
2 blad gelatin
1 dl strösocker
2 dl crème fraiche

 

Gör så här

1. Mixa hallon och blåbär var för sig. Spara några bär till dekoration.

2. Lägg gelatinet i kallt vatten 10 min. Koka upp socker och crème fraiche. Ta från plattan. Krama ur gelatinet och rör ner i crème fraichen. Fördela i de båda bärmixerna. Låt kallna.

Annons

3. Fördela i fyra glas. Bottna med ett lager blåbärskräm, fyll på med hallonkräm. Ställ kallt minst 2 tim.

4. Toppa med de hela bären.

 

Läs mer

Krispig päronkompott med björnbär

Hemgjord citronfromage

Vit chokladglass med jordgubbar och maräng

 

Av Janet Gustavsson

Foto: Erik Karlsson

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…