Annons

Annons

Marinera mera!

Dela
(0)

Marinerad kyckling

Marinerad kyckling

2 port

Blanda 1 msk konc apelsinjuice, 1 msk pressad citronsaft, 1 msk honung, 1 msk japansk soja, ½ msk riven färsk ingefära, 1 finriven vitlöksklyfta, ½ tsk salt och 1 krm peppar. Marinera 250 g kycklingfilé i blandningen ca 30 min. Ta upp kycklingen och lägg i ugnsform. Blanda marinaden med ½ dl vatten och häll i formen. Stek i ugnen i 200° tills kycklingen är genomstekt, 20–25 min. Strö över gräslök och servera med sallad, ris (1 dl okokt) samt 2 stekta eller grillade majskolvar.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Av: Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…