Annons

Annons

Mangosallad med sting

Färgglad och fräsch sallad med mango och chili som passar till allt. Bjud in vännerna och njut i mellandagarna!

Dela
(1)

Mangosallad

ca 10 port
10 små salladsinnerblad, gärna från hjärtsalladshuvud
½ gurka
ca ½ chili
2 salladslökar
250 g fryst mango el färsk tärnad
½ dl hackad koriander el bladpersilja
½ tsk pressad limesaft
½ msk olivolja
salt, peppar

Annons

 

Gör så här

1. Skölj salladsbladen och låt dem rinna av.

2. Kärna ur gurkan och skär i bitar. Kärna ur och finhacka chilin. Ansa och strimla salladslöken.
Blanda samman allt. Tillsätt mango, koriander, lime och olja. Smaka av med salt och peppar.

3. Placera ut salladsbladen på ett fat. Lägg på mangoblandningen.

 

Läs mer:

Kikärtssallad med renstek

Varm sallad med bacon

Kotlett med melon- & fetaostsallad

 

Av Boel Ottmer

Foto: Pontus Ferneman


Läs mer om:

Dela
(1)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…