Annons

Annons

Lövbiff med klyftpotatis och valnötter

Lövbiff med rostad potatis blir extra god med päron och rostade valnötter. En bonus är att rätten både är nyttig och smal.

Dela
(0)

Lövbiff

Rosta 1/2 dl (30 g) valnötter i torr het panna. Klyfta 1 stort päron. Stek päronklyftorna i 2 msk smör och 1 tsk honung till fin färg. Avsluta med 1 msk pressad citronsaft och låt koka upp. Ta från värmen. Stek 2 lövbiffar à 100 g i 1/2 msk smör i het panna, salta och peppra. Lägg på päron och valnötter, strö över hackad persilja och servera med 300 g potatis, ugnsrostad i 225° ca 25 min med 1/2 msk olivolja, salt och peppar.

Annons

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept


Läs mer om:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…