Annons

Annons

Lövbiff med grönpepparsås

Lövbiff och potatis toppat med inlagd rödlök både smakar bra och gör gott för kroppen. Lätt att laga är det också!

Dela
(8)

Lövbiff med grönpepparsås

Blanda 1 msk ättika (12%), 2 msk strösocker och 3 msk vatten. Lägg ner ½ strimlad rödlök och låt dra. Fräs ½ finhackad gul lök och ½ tsk krossad grönpeppar i ½ msk smör i en kastrull. Tillsätt 1 dl vatten, 1 dl matlagningsgrädde, 1 msk konc oxfond och 1 krm socker. Koka ihop till god smak. Red med 1 msk maizena mörk redning. Stek 2 lövbiffar (à 125 g) i ½ msk smör. Servera med 300 g lättkrossad kokt potatis, sallad, såsen och toppa med löken.

Annons

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept


Läs mer om:

Dela
(8)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…