Annons

Annons

Lövbiff med grönpepparsås

Lövbiff och potatis toppat med inlagd rödlök både smakar bra och gör gott för kroppen. Lätt att laga är det också!

Lövbiff med grönpepparsås

Blanda 1 msk ättika (12%), 2 msk strösocker och 3 msk vatten. Lägg ner ½ strimlad rödlök och låt dra. Fräs ½ finhackad gul lök och ½ tsk krossad grönpeppar i ½ msk smör i en kastrull. Tillsätt 1 dl vatten, 1 dl matlagningsgrädde, 1 msk konc oxfond och 1 krm socker. Koka ihop till god smak. Red med 1 msk maizena mörk redning. Stek 2 lövbiffar (à 125 g) i ½ msk smör. Servera med 300 g lättkrossad kokt potatis, sallad, såsen och toppa med löken.

Annons

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept

Läs också:

Dela
(5)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…