Annons

Annons

Lax under fetaosttäcke

En färgglad nyttig maträtt med mycket smak. Enkelt och gott!

Dela
(0)

Lax

Blanda 50 g smulad fetaost med 2 msk lätt crème fraiche. Bred ut på 2 bitar skinnfri laxfilé à 125 g. Tillaga i ugn, 200, 15–20 min, till en innertemperatur på 50. Strimla ½ rödlök och skiva 1 morot tunt. Blanda med 75 g lättkokta haricots verts, 1 msk vit balsamvinäger, 2 msk vatten, ½ tsk socker, lite salt och peppar. Låt dra 10 min. Vänd ner 300 g kokt, delad potatis samt 1 msk hackad dill. Servera till laxen.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…