Annons

Annons

Lax och grön ärtcreme

Gott och nyttigt? Går det? Absolut! Här frestar vi med lax och ärtcreme...

Lax med ärter

Salta, peppra och baka 300 g laxfilé i portionsbitar i ugn, 150°, ca 20 min till en innertemperatur på 50°. Skala och koka 3 färska lökar mjuka, ca 7 min. Dela och stek snittytan i 1 msk smör med 1 tsk socker strött i pannan tills löken fått mycket färg. Koka 2½ dl gröna ärter 3 min. Sila och mixa med 2 msk mager philadelphiaost, 1 msk hackad dill, salt och peppar. Servera laxen med ärtcreme, lök och 80 g levainbröd.

Annons

 

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…