Annons

Annons

Laga lätt med lax!

Dela
(0)

Laxpanna

Laxpanna med broccoli

2 port

Skär 250 g laxfilé i kuber. Stek dem i ½ msk olja på hög värme, salta och peppra. Ta upp och lägg åt sidan. Stek 200 g broccoli, skurna i långa smala buketter, i ½ msk olja och 1 tsk sesamolja. Tillsätt 1 urkärnad, strimlad röd chili och 2 strimlade salladslökar mot slutet. Häll på ½ dl vitt vin, 2 msk japansk soja, 1 msk riven ingefära och 1 msk ljus sirap. Koka upp och lägg i laxen. Låt allt bli varmt och servera med ris (1 dl okokt).

Annons

Av: Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…