Annons

Annons

Kyckling i dijonsås

Fransk senap sätter fin smak på kycklingfiléerna. Servera med ris och sallad och du har en god och nyttig middag på ett kick!

Dela
(0)

Kyckling i dijonsås

Skiva och bryn 250 g kycklingfilé i ½ msk smör. Tillsätt 1½ dl matlagningsgrädde, 1 dl vatten, 1 msk konc kycklingfond, 1 msk fransk senap (ev hälften grov) och 1 tsk ljus redning. Koka upp, lägg i kycklingen och sjud någon minut. Smaka av med salt, peppar och 1 msk strimlad färsk salvia (alt 1 tsk torkad). Servera med kokt ris (1 dl okokt) och sallad.

Annons

 

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…