Annons

Annons

Krämigt och gott!

Passionsfruktsbrulee

Älskad dessert i portionsform!

Passionsfruktsbrûlée

8 port

8 passionsfrukter

½ dl pressad apelsinsaft

3 dl vispgrädde

8 äggulor

½ dl rörsocker

Garnering

8 physalis

Ugn 125º, 250º

 

Gör så här

1. Dela och gröp ur passionsfrukterna. Lägg fruktköttet i en skål. Vispa runt och passera genom en sil. Blanda det avrunna med apelsinsaft och grädde i en kastrull, låt koka 5 min.

Annons

2. Vispa äggulor och socker. Slå över gräddblandningen och blanda väl.

3. Häll upp i 8 portionsformar, ställ i vattenbad och grädda i ugn ca 60 min.

4. Pudra över lite socker och bränn av i ugn eller med brännare. Garnera med physalis.

Av: Janet Gustavsson Foto: Erik Karlsson

 

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…