Annons

Annons

Krämig sommarsallad till kallskuret

Dela
(0)

Sommarsallad

Gott till kallskuret eller i baguetten!

Sommarsallad

4 port

Skala och skär 3 morötter i små tärningar. Koka i lättsaltat vatten ca 5 min, låt 2 dl gröna ärter koka med sista minuten. Spola hastigt med kallt vatten och låt rinna av väl. Skala, kärna ur och tärna fint 1–2 äpplen. Finhacka 1 saltgurka. Blanda 3 dl gräddfil med ½ dl majonnäs. Smaka av med nyriven pepparrot, salt och peppar. Vänd ner grönsaker, äpple och gurka. Låt stå kallt till servering.

Annons

Av: Ellinor Varady Foto: Erik Karlsson


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…