Annons

Annons

Krämig kronärtskockssoppa

Krämig kronärtskockssoppa

Stek 1 finriven vitlöksklyfta och ½ hackad gul lök i 1 msk smör. Tillsätt sköljda och delade kronärtskockshjärtan från 1 burk à 400 g. Häll på 4 dl vatten och 1 grönsaksbuljongtärning och koka ca 3 min. Mixa soppan med 1 dl lätt crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner 2 msk hackad persilja. Servera med 2 skivor bröd (60 g) med 50 g getost och 2 skivor strimlade soltorkade tomater som gratineras i ugn på 225 ° tills osten smält.

Annons

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept. 

Läs också:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…