Annons

Annons

Kolja i het tomatsås

Fisk med hetta! Nytt, smalt och gott i en form.

Dela
(0)

Fisk
Lägg 300 g koljafilé i en ugnsform, salta och peppra. Koka upp 2 dl finkrossade tomater, 1 dl vatten, ½ finhackad gul lök, 1 finriven vitlöksklyfta, 2 krm chiliflakes, ½ tsk salt, 1 tsk farinsocker, ½ msk balsamvinäger, ½ tsk oregano och ½ tsk timjan. Sjud under lock 5 min och utan lock i 5 min till god smak. Häll över fisken och tillaga i ugn, 175, 15–20 min. Servera med 200 g nykokt färsk pasta och rucola.

Annons
Gilla Hemmets på Facebook

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…