Annons

Annons

Knäcke med fikon & ädelost

Dela
(0)

Fikon och ädelost på knäcks

Ädelost är gott till både pepparkakor, knäckebröd och fikon. Förbered gärna röran men lägg inte på den förrän strax före servering.

Fikon & ädelost på knäcke
16 små knäckebröd
140 g riven gräddädelost
¾–1 dl crème fraiche
2 färska fikon
Garnering
3 msk lingon
lingonblad

Annons

Gör så här
1. Riv ädelosten grovt och blanda samman med crème fraiche.
2. Skiva fikonen och placera skivorna på knäckebröden. Skivorna ligger stadigare om du placerar lite smör under fikonskivan.
3. Klicka ut ädeloströran på fikonskivorna. Toppa med lingon och garnera med lingonblad.

Av Bitte E:son Forsberg Ass: Linnéa Eriksson Foto: Anders Norrsell


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…