Annons

Annons

Kikärtssallad med renstek

Matig sallad med kikärtor och rökt renstek blir en god och nyttig lunch eller middag.

Dela
(0)

Kikärtssallad med renstek

Låt 1 burk kikärter (ca 400 g) rinna av. Strö ut på plåt med bakpapper. Blanda med ½ msk olivolja och ½ tsk flingsalt. Rosta i ugn, 200, 10–15 min, låt svalna. Blanda 1 tunt hyvlad morot, 10 cm tunt hyvlad gurka, 35 g blandade salladsblad och skott, ½ strimlad rödlök och 1 skivat äpple med kikärterna, ½ msk olivolja, ½ msk vinäger, salt och peppar. Lägg upp, toppa med 80 g skivad rökt renstek och örter.

Annons

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…