Annons

Annons

Inled måltiden med en lyxig förrätt!

Dela
(0)

Räkentré

Om du vill lyxa till det ännu mer kan du även ha i lite kräftstjärtar.

Festlig räkentré

4 port

8 blad romansallad el isbergssallad

1 dl crème fraiche

½ dl hackad gräslök

2 msk riven färsk pepparrot

250 g skalade räkor

Annons

1 citron

Gör så här

1. Lägg salladsbladen på fyra tallrikar. Blanda crème fraiche, gräslök och pepparrot.

2. Fördela krämen på salladsbladen, strö över räkorna.

3. Riv lite citronskal över räkorna. Skär sedan citronen i klyftor och lägg en klyfta på varje tallrik. Garnera ev med gräslök och riven pepparrot.

Gilla Hemmets på Facebook

Av Janet Gustavsson  Foto: Erik Karlsson


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…