Annons

Annons

Hur griljerar man julskinkan?

Hur griljerar man egentligen julskinkan bäst och smidigast? Vi bjuder på ett enkelt recept på en perfekt tillagad och griljerad julskinka!

Annons
Grilera julskinka - så gör du

Julskinkan blir perfekt griljerad med vårt goda recept och smarta knep!

 

Att lyckas griljera julskinkan sådär perfekt är inte alls svårt. Vi bjuder på ett recept som ger lika perfekt resultat varje gång.

 

Så griljerar du julskinkan:

Blanda 1 ägg, 1 äggula, 2 msk svensk sötad senap. 2 msk fransk osötad senap och 1 msk rörsocker. Pensla blandningen på skinka.

 

Tips för att griljeringen ska stanna på julskinkan:

Vill du undvika att din goda griljering glider av julskinkan? Sikta över 0,5 msk maizena majsstärkelse och strö över 3 msk skorpmjöl.

 

Griljera på 225° i ca 15-20 minuter. Resultatet? En perfekt griljerad och riktigt god julskinka!

 

Läs mer:

Så funkar kulprovet 

Så fixar du ett alternativt julbord

Julbord på bara TRE timmar!

 

Text: Åsa Boustedt

Foto: Shutterstock

Läs också:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…