Annons

Annons

Här sitter vi i tyfonen?

Annons

20131008_170905

Fick ett oroligt sms från Sverige: Lever ni? Alla pratar om en tyfon i Kina.

Jo, tyfonen Fitow har slagit mot den kinesiska ostkusten. I skolan igår var vi bara fem närvarande – alla andra kurser blev inställda eftersom folk stannat hemma på grund av regnet. Idag blev barnens After school-activities inställda.

Jag letar information och sticker fingret i luften, men hittar inget tecken på att vi i nuläget behöver oroa oss här i centrala Shanghai. Just nu ser det inte värre ut än ett svenskt höstregn – i tjugo graders värme…

Förresten har jag kommit på vad jag ska jobba med i nästa liv. Jag ska bli kinesisk gummistövelsimportör. Om någon Shanghai-bo läser detta kan ni kanske berätta var jag kan köpa gummistövlar i den här miljonstaden. Oj, vad jag saknar mina röda loppisstövlar.

Stövlar

Bild från harlösa-loppisen i somras.

maria.svemark@hemmets.aller.se

 

Läs också:

Dela
(0)

webshop-widget


Annons


Annons

Laddar nästa sida…