Annons

Annons

Guldstjärna vid första målet!

Annons

Wow! Det fungerar! Förra veckan gick jag inte ner så mycket, men en flitig användning av appen och spinningcykeln gav minus ett kilo. Det innebär dels att jag fick en guldstjärna (så larvigt glad man kan bli…) och dels att jag nått mitt första viktmål, minus 5 procent. Nu har jag kommit halvvägs! 7,5 kilo är det tänkt att jag ska bli av med, 3,8 har redan försvunnit. Jag säger som min glada granne:
– Det var inte ens svårt!
Kanske är det mina, Stina och Monikas framgångar som gjort att Viktväktarna i Malmö fått tre nya medlemmar? Förra veckan gick tre kollegor till oss och skrev in sig på lunchen. Nu hejar vi och håller tummarna för dem också! Så hoppas jag att damen som sköter deras våg är lika trevlig som vår Anci i Lund.
Pia L

Läs också:

Dela
(0)

webshop-widget


Annons


Annons

Laddar nästa sida…