Annons

Annons

Gratinerade pastasnurror

Dela
(0)

Pastasnurror

Pasta med squash & skinka

2 port

Koka upp 250 g finkrossade tomater med 1 dl vatten, 1 msk konc kycklingfond, 1 finriven vitlöksklyfta, ½ tsk oregano och ½ tsk socker. Smaka av med salt och peppar. Sjud 5–10 min. Häll såsen i en liten ugnsform. Hyvla 1 liten squash med osthyvel. Lägg ut 100 g färska pastaplattor och fördela squashen på dem. Blanda 100 g mager färskost med 80 g hackad rökt skinka, 1 dl hackad basilika, salt och svartpeppar. Klicka på i ena änden av plattan och rulla ihop från kortsidan. Skär varje rulle i fyra bitar och ställ dem tätt i formen. Strö över 1 dl riven ost, 17 %. Tillaga i ugnen i 200° ca 25 min.

Annons

Av Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…