Annons

Annons

Gott i glas på påskbuffén!

Snart är det dags att planera för påskens härliga fester! På vår fina buffé, som vi dukar upp i Hemmets Veckotidning nr 14, hittar du bland annat den här läckra ansjovisröran med äpple, snyggt serverad i snapsglas.

Annons

Bufferätt, beräknad att räcka till ca 8 pers

2 burkar ansjovisfilé à 125 g

1/2 äpple

1/2 rödlök

1 dl gräddfil

1 dl majonnäs

2 msk kryddkrasse

kryddgrönt till garnering

Gör så här

1. Låt ansjovisen rinna av väl. Finhacka det mesta men spara lite till garnering. Finhacka äpple och lök.

2. Blanda samtliga ingredienser. Fördela röran i snapsglas och garnera med ansjovis och kryddgrönt.

Foto: Anders Norrsell

Läs också:

Dela
(1)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…