Annons

Annons

Glaserad lax & grön couscous

Dela
(0)

Glaserad lax med grön couscous

Glaserad lax & grön couscous

2 port
Blanda ½ dl persikopuré (barnmatsburk ev blandat med äpple ), 2 tsk dijonsenap, ½ tsk vinäger, 1 tsk socker, 1 krm ingefära, salt och peppar. Marinera 2 bitar à 125 g laxfilé ca 30 min. Stek laxen i 200° ca 20 min. Pensla med extra marinad efter halva tiden. Skär 1 stor morot, ½ squash och ½ purjolök i bitar. Stek allt i 1 msk smör. Tillsätt 1 skivad vitlöksklyfta efter ett tag, salta, peppra och blanda med kokt couscous (1 dl okokt). Servera med 4 msk matyoghurt 8 %.

Annons

Av Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…