Annons

Annons

Galen i skor?

Annons

Ja då har man kommit rätt när man är här! Spanska skomodet är så vackert och faller man för frestelsen är det skönt att veta att kvalitén för det mesta är mycket hög! Vimlar av skoaffärer i stan och just nu är skyltfönstren fyllda med alla de nya ursnygga vår- och sommarskorna!  Om jag skulle våga mig på en liten trendrapport härifrån skulle jag säga läckra starka färger och skyhöga klackar! Otroligt elegant och kvinnligt att titta på men åtminstone för mina fötter fullkomligt omöjligt! Då är den andra heta trenden – den gamla hederliga systersko-modellen mycket fotvänligare! Finns i massor av mönster och färger! Själv är jag överlycklig att ha hittat samma ballerinamodell jag köpte i Frankrike för fyra, fem år sedan nu i en skoaffär på Rambla de Catalunya (bra skogata!!!)

Älskar dessa favoritskor så nu blir det ett par – minst! – nya! Vilken lycka

Läs också:

Dela
(0)

webshop-widget


Annons


Annons

Laddar nästa sida…