Annons

Annons

Fyllda dadlar

Här fyller vi dadlar med mandel och färskost som smaksatts med apelsin. Gott och uppskattat på glöggbuffén!

Dela
(0)

Fyllda dadlar

16 st
16 dadlar, mjuka
16 mandlar
200 g färskost, t ex philadelphia
3 msk pressad apelsinsaft
2 msk rivet apelsinskal (ca 2 apelsiner)

 

Gör så här

1. Skär en skåra i dadlarna och ta bort kärnorna. Skålla och skala mandeln. Mixa samman färskost och apelsinsaft och rör i apelsinskalet.

Annons

2. Spritsa färskostkrämen i dadlarna och stick i en skållad mandel i varje.

Tips! Tvätta apelsinen noga innan du river apelsinskalet. Använd gärna ekologiska apelsiner!

 

Läs mer

Cheesecake med pepparkaka

Piffiga pepparkakor

Pepparkaksrutor 

 

Av Janet Gustavsson

Foto: Anders Norrsell


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…