Annons

Annons

Fruktigt sommarbål

Nu är det högsäsong för bufféer! När gästerna kommer bjuder vi på svalkande bubblor! Alkoholfritt vin kan användas.

Dela
(1)

Fruktigt sommarbål

2 apelsiner
1 citron
2×75 cl halvtorrt vitt vin
11/2 liter fruktsoda
istärningar

 

Gör så här

1. Tvätta apelsinerna och citronen. Skiva dem tunt. Lägg dem i bottnen av en bålskål eller stora tillbringare och häll över vin. Låt stå och dra minst ½ tim, gärna över natten.

Annons

2. Tillsätt fruktsoda och istärningar. Servera genast.

 

Buffén räcker till 10–12 personer

 

Läs mer

Vårens bästa buffé

Så mycket mat och dryck behövs till kalaset

Snabba sillen till midsommarbuffén

 

Av Ellinor Varady

Foto: Pontus Ferneman


Läs mer om:

Dela
(1)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…