Annons

Annons

Frisk fruktsalsa

Nu är det högsäsong för bufféer! Sätt extra smak på läckerheterna med en frisk salsa!

Dela
(0)

Frisk fruktsalsa

1 galiamelon

1 gurka
2 paprikor
3 nektariner
1 kruka mynta

Dressing
2 msk rapsolja
2 msk pressad citronsaft
1–2 msk flytande honung
½ tsk salt

Gör så här

1. Skär bort skalet och kärna ur melonen. Skölj och tärna gurkan. Tärna fruktköttet. Skölj, kärna ur och tärna paprika och nektariner. Klipp myntan fint.

Annons

2. Varva allt i en skål eller på ett stort fat.

3. Dressing: Blanda ingredienserna och häll dressingen över frukten och grönsakerna. Låt stå svalt till serveringen. Dekorera med myntakvist.

 

Buffén räcker till 10–12 personer

 

Läs mer

Vårens bästa buffé

Så mycket mat och dryck behövs till kalaset

Snabba sillen till midsommarbuffén

 

Av Ellinor Varady

Foto: Pontus Ferneman


Läs mer om:

Dela
(0)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…