Annons

Annons

Frestande gott med fylld kycklingfilé och granatäpple

Dela
(0)

Fylld kyckling

Ost- & skinkfylld kycklingfilé

2 port

Blanda 1 dl riven ost, 17 %, och 35 g hackad skinka. Salta och peppra ca 250 g tunnskivad kycklingfilé, lägg oströran på kycklingen och rulla ihop, fäst med tandpetare. Bryn i ½ msk olja. Lägg filéerna i ugnsform och stek klart i ugn, 200º, ca 15 min. Vänd blandad grönsallad med 200 g kokt potatis i bitar och ¼ hackad rödlök. Häll på en dressing på 1 msk olivolja, 1 msk vinäger, 1 tsk dijonsenap, 1 tsk honung, salt och peppar. Strö över granatäppelkärnor.

Annons

Av: Carolina Soudah Foto: Hanneke Bonthuis


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…