Annons

Annons

Fixa läcker skaldjurspaj på ett kick!

Dela
(0)

Krämig skaldjurspaj

Krämig skaldjurspaj

4–6 port

Tryck ut 230 g färdig pajdeg i en smord pajform, ca 24 cm i diam. Grädda mitt i ugnen, 225º, 10–15 min. Låt kallna. Blanda 1 dl majonnäs, 2 dl kesella och 1 msk dijonsenap. Vänd ner 170 g krabbkött, 200 g skalade räkor, 2 dl gröna ärter och 1 knippe finskuren gräslök. Lägg salladsbladen av 1 huvudsallad i pajskalet och fördela fyllningen ovanpå. Garnera med räkor, citron och gräslök.

Annons

Av: Ellinor Varady Foto: Erik Karlsson


Läs mer om:

Dela
(0)



HVO17-vardvego_980x240-V


Annons


Annons

Laddar nästa sida…