Annons

Annons

Fixa buffén med fräscht laxfat!

Dela
(0)

Primörsallad med varmrökt lax

Lax, krispiga primörer och en krämig sås – kan det bli bättre?

Primörsallad med varmrökt lax

Räcker till 8-10 personer på en buffé

Dela och förväll 1 blomkålshuvud, 1 knippe små morötter, 1 knippe färsk lök och 150 g sockerärter ett par min i lättsaltat vatten. Spola av i kallt vatten. Blanda 2 dl gräddfil, 2 msk grovkornig senap och 1/2 dl finklippt dill. Salta och peppra. Ringla såsen över grönsakerna. Dela 300 g urbenad varmrökt lax i bitar och fördela ovanpå. Strö över 1–11/2 dl krutonger.

Annons

Av Bitte E:son Forsberg Assistent: Linnea Ericsson Foto: Anders Norrsell

 


Läs mer om:

Dela
(0)


Annons


Annons

Laddar nästa sida…