Annons

Annons

Fisktacos med varm salsa

Knaprigt stekt torskfilé tillsammans med en tomatsalsa tar klassikern tacos till nya höjder!

Tacos

Tärna 2 stora tomater och stek på hög värme i ½ msk olja. När vätskan kokat bort, sänk värmen, tillsätt 1 skivad röd chili och 1 finriven vitlöksklyfta, fräs ca 3 min till. Smaka av med 1 tsk honung, 1 msk limesaft, salta och vänd ner 2 msk finhackad rödlök. Stek 200 g torskfilé hårt i 2 msk smör. Stek till kraftig färg och smula sedan sönder fisken. Lägg på 2 medelstora tortillas, strö över flingsalt och toppa med den varma salsan och koriander.

Annons

Receptet är beräknat för 2 personer.

Här hittar du fler smala och läckra recept

Läs också:

Dela
(3)

Annons

Annons

Annons


Annons


Annons

Laddar nästa sida…